Arenan takkatupa

Kiviterassilla on JOULUPUKIN POSTITOIMISTO su 15.12.2019 klo 16-18
Koko perheen tapahtumassa lapset voivat jättää joululahjatoivekirjeensä joulupukille.
Pukki jakaa lapsille joulupussit.
Lyhtyjen valaistessa ja joulumusiikin soidessa, nautimme kyläyhdistyksen tarjoamat glögit ja piparit.
TERVETULOA !!

Maanantaina 16.12.2019 klo 18-20, joulupuuroa ja soppaa on tarjolla Arenalla,
sauna on kuumana maanantaiseen tapaan.
TERVETULOA kyläläiset joukolla !!

Lännen kyläyhdistys järjestää matkan Viroon, Tarttoon.
Matkan ajankohta on 25–28.6.2020.

Aikataulu matkalle on seuraava:

• Lähtö Säkylästä torstaina 25.6.2020 noin klo 6.00
  • 10.30–12.30 laivalla Tallinnaan
  • Ajo Tarttoon n. 2 h.
  • Majoittuminen kylpylähotelli V-Spa, https://vspahotel.ee/fi/
  • Kylpylän vapaa käyttö sisältyy hintaan
  • Perjantaina kiertoajelu
  • Sunnuntaina 11.00 huoneiden luovutus ja ajo Tallinnaan
  • Tallinnassa aikaa ostoksille.
  • Paluulaiva Helsinkiin 16.30–18.30

Yhdistyksen jäsenen hinta matkalle on 320 €/henkilö, ja ei jäsenen hinta 450 €/henkilö
Ilmoittautuminen 15.4.2020 mennessä
tarja.numminen2@gmail.com tai 044 095 0037 (iltaisin)
Ilmoittautumisessa henkilöiden nimi ja syntymäaika. Ilmoittautumisen vahvistus tapahtuu
maksamalla yhdistyksen tilille matkan hinta.

Hei kaikki kotona olevat lasten äidit

Kyläyhdistyksemme toimikunta haluaisi nyt kartoittaa, lastensa kanssa  kotonaan olevilta äideiltä,olisiko teillä halukkuutta lähteä aamupäivisin Apetitin portilla olevaan kylätalo Heurekaan tapaamaan toisia äitejä ja lapsia tutustumisen, jutustelun ja kahvittelun merkeissä?

Aikataulut ja viikonpäivä(t) voitaisiin sopia yhdessä, mikä parhaiten sopisi mahdollisimman monelle äidille.

Heurekalla voisi suunnitella jotain lapsille kuten askartelua, satutuokioita, lasten musiikki - jumppahetkiä tms. ja äideillevirkistyshetkiä” vaikkapa paikalle kutsutun kauneusalan ammattilaisen johdolla tai ”kirpputorilla” – jossa voisi vaihtaa itselle tai lapselleen tarpeettomia ja taas toiselle tarpeellisia tavaroita, leluja  ja vaatteita. Ideointi on vapaa, ehdotuksia otetaan vastaan ja toteutus mahdollisuuksien mukaan.

Jos siis yhteinen aamupäivätoiminta ja toisten äitien tapaaminen lasten kanssa kiinnostaa, niin ottakaapas äidit yhteyttä;

Lännen kyläyhdistyksen toimikunnan puolesta;
Teija Rekola-Kuusisto